Kedves visszatérő Pácienseink, új érdeklődők! Bizonytalan ideig a szolgáltatásunk szünetel, a klinika költözés alatt.
Amennyiben nem akut problémával fordul hozzánk szívesen felvesszük adatait telefonon keresztül (+36205533355) és nyitás előtt keressük Önt időpont egyeztetés céljából. Köszönjük a megértését!

Dr. Süveges Péter

kardiológus szakorvos

2015-ben fejeztem be tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán, mely elvégzése után a Szegedi Egyetem Sürgősségi Orvostani Tanszékén dolgoztam két évig. A sürgősségi orvosi munkám során az akut és életet veszélyeztető betegségek ellátásában szerzett tapasztalat arra sarkallt, hogy hazánk vezető népegészségügyi terhével, a szív és érrendszeri elváltozások kutatásával és ellátásával foglalkozzam.

2018-tól az Uzsoki Utcai Kórház Kardiológiai Osztályán folytattam munkám. 2022-ben kardiológiai szakvizsgát tettem. Emellett kutató orvosi tevékenységet végzek a Semmelweis Egyetem Szív és Érgyógyászati Tanszékén.

Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést és a legújabb technológiák alkalmazását. Fő szakterületem a szívkatéteres vizsgálatok és beavatkozások végzése. Ezen kívül kiemelten érdekel a prevenció és az általános kardiológiai ellátás. Hiszem, hogy ha megfelelő hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, a különböző kórképek időben való felismerésére és megfelelő kezelésére, akkor jelentős mértékben csökkenthető a szív és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázata és a már meglévő betegségek által okozott életminőségbeli romlás is jelentősen javítható. Mindenkori célom a betegek testi és lelki jóllétét egyaránt figyelembe vevő, alapos gyógyítása.

Rendelési idő

Kedd: 15.00-20.00