Kedves visszatérő Pácienseink, új érdeklődők! Bizonytalan ideig a szolgáltatásunk szünetel, a klinika költözés alatt.
Amennyiben nem akut problémával fordul hozzánk szívesen felvesszük adatait telefonon keresztül (+36205533355) és nyitás előtt keressük Önt időpont egyeztetés céljából. Köszönjük a megértését!

KardioKontroll
Prevenciós Központ

A KardioKontroll Prevenciós Központban magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesítjük pácienseinket; elegáns, nyugodt környezetben, a legmodernebb eszközök alkalmazásával zajlik minden vizsgálatunk. A kivizsgálás és kezelés minden esetben a legújabb nemzetközi és hazai protokollok alapján történik. Céljaink szerint Budapesten először valósul meg egy olyan komplex, magán járóbeteg és sportegészségügyi ellátási centrum, amelynek feladata a különös veszélyt jelentő rizikófaktorokkal rendelkező járóbetegek minőségi, átfogó és hatékony ellátása, valamint az élsportók és a tömegsportba belépő fiatalok és szeniorok hatékony felkészítése, kivizsgálása és szűrése.

A Prevenciós Központ tevékenysége a kiszűrt és gondozást igénylő páciensek komplex menedzselése; modern, több szakmát összefogó hatékony kezelése, amely bizonyítottan magasabb fokú, jobb életminőséget biztosító eredményeket tud nyújtani a hagyományos, szeparált járóbeteg kezeléseknél. Emellett fontos cél a sportolók sportélettani, kardiometabolikus szűrővizsgálata, a megelőzés, a már kialakult eltérések, betegségek kezelése, valamint a rehabilitáció szakszerű megtervezése, nyomon követése.

A Prevenciós Központ létrehozása számos innovációt, újszerű elemet tartalmaz, melyek eddig sem az állami betegellátásban, sem a magánellátásban nem jelentek meg:


A rendszerbe bekerülő összes páciens részletes kardiometabolikus adatfelvételen (szív és érrendszeri paraméterek) megy keresztül, ahol a szakképzett asszisztens és a kezelőorvos strukturált adatbázisba írja be az ismert előzményeket, szedett gyógyszereket, érzékenységeket, életmódbeli adatokat, családi-, kardiovaszkuláris paramétereket, illetve az eszközös vizsgálatok által szolgáltatott adatokat. Az adatbázist számos naprakész, orvosszakmai algoritmus elemzi a háttérben, ezzel segítve a páciensről véleményt nyilvánító szakorvos munkáját, valamint a megelőzés és hosszú távú utókövetés bonyolult folyamatát.


A fenti rendszerekben képződött adatok strukturált adatbázisa lehetővé teszi a komplex adatelemzést és a mesterséges intelligencia által hozott lehetőségek alkalmazását a fenti folyamatok még hatékonyabbá tételében.


A vizsgálatokat magas szintű géppark segíti, melyek összefüggő, a legszigorúbb szabványoknak megfelelő informatikai rendszerbe kötése nem csak a hatékony adatmentést és -feldolgozást teszik lehetővé, hanem a manuális feladatok egyszerűsítésével a konkrét vizsgálatokat is segítik.

Hogy mindez megvalósuljon egy elismert szakmai csapat (akkreditált szakorvosok, sport szakemberek, társszakmák neves képviselői) áll pácienseink rendelkezésére.

A fenti rendszerekben képződött adatok strukturált adatbázisa lehetővé teszi a komplex adatelemzést és a mesterséges intelligencia által hozott lehetőségek alkalmazását a fenti folyamatok még hatékonyabbá tételében.

A Prevenciós Központban alapvető hangsúlyt fektetünk pácienseink és a gyógyító személyzet biztonságára. Szigorú szabályok betartásával (maszk viselése, kézfertőtlenítés, cipővédő használata, szűrővizsgálatok dolgozóink és betegeink számára, felületek rendszeres fertőtlenítése, nagyteljesítményű, de az egészségre nem ártalmas légtisztító berendezések működtetése) célunk, hogy csökkentsük a COVID-19 pandémia és más fertőző betegségek okozta veszély lehetőségét.