Kedves visszatérő Pácienseink, új érdeklődők! Bizonytalan ideig a szolgáltatásunk szünetel, a klinika költözés alatt.
Amennyiben nem akut problémával fordul hozzánk szívesen felvesszük adatait telefonon keresztül (+36205533355) és nyitás előtt keressük Önt időpont egyeztetés céljából. Köszönjük a megértését!

Dr. Kovács Anett

szakorvos – foglalkozás egészségügyi és családorvos

2006-ban végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán.

Családorvosként, illetve foglalkozás-egészségügyi orvosként fontos számomra a páciensekhez való empatikus hozzáállás, a személyiségük, illetve életkörülményeik megismerése.

Segítem a pácienseket elvezetni ahhoz a célhoz, ami számukra fontos, olyan úton, ami nekik megfelelő - figyelembe véve az aktuális orvosi ajánlásokat. Prioritás számomra a szív- és érrendszeri, illetve daganatos betegségek prevenciója.

A munkaköri alkalmassági vizsgálatok során célunk, hogy minden munkavállaló a végzettségének, általános és aktuális egészségi állapotának megfelelő és optimális megterheléssel járó munkakörnyezetben dolgozzon.

A biztonságos munkakörnyezet kialakítása a munkavédelem és a munkáltató feladata, a foglalkozás-egészségügyi alapszolgálat szakmai tanáccsal segíti a megvalósítást.

Szabadidőmet szívesen töltöm családommal, túrázással, sportolással, kirándulással.

Rendelési idő

Csütörtök: 9.00-13.00


2015 Foglalkozás-egészségügyi szakvizsga

2010 Családorvosi szakvizsga

2006 Általános orvostudományi diploma, SOTE Budapest


2017 Egyéni vállalkozó – Foglalkozás-egészségügyi orvos

2015-től Swiss Medical Services Kft. – Üzemorvos

2010-től folyamatosan saját zuglói háziorvosi praxis, Vitalitás-Med Kft.

2009-2010 Háziorvosi praxis, Zugló – Juhász és Makár Bt.


Rendszeresen részt vettem az évenként megrendezésre kerülő Practimed gain gyakorlati medicina gastroenterologia és infectologia illetve a Máj nap tudományos rendezvényeken.

Sokszor résztvevője vagyok magasvérnyomással kapcsolatos tanulmányoknak, ezzel is növelve a célértéken lévő pácienseim arányát.

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet által szerevezett „Három generációval az egészségért” pályázatban aktív orvosként, illetve konzorciumvezetőként is szerepet vállaltam mind a 2019-2020-as, mind a 2021-es évben. Ennek során szív-érrendszeri betegségek szűrését, dietetikai tanácsadást és gyógytorna lehetőséget biztosítottunk a pályázatba bevontaknak.

Praxisommal 2018 óta közreműködök az Országos vastagbélrák szűrési programban.

Tudományos diákköri kutatást végeztem gyermekhepatológia témában 2005-2006-ban az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán.


angol társalgási szint