Kedves visszatérő Pácienseink, új érdeklődők! Bizonytalan ideig a szolgáltatásunk szünetel, a klinika költözés alatt.
Amennyiben nem akut problémával fordul hozzánk szívesen felvesszük adatait telefonon keresztül (+36205533355) és nyitás előtt keressük Önt időpont egyeztetés céljából. Köszönjük a megértését!

Stressz és szívérrendszeri problémák

Kedves Olvasó!

Napjainkban a stressz az életünk szerves részévé vált. A munkahelyi nyomás, a családi kötelezettségek és a mindennapi kihívások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy folyamatosan feszültség alatt álljunk. De vajon tudta-e, hogy a stressznek komoly hatása lehet a szív,- és érrendszerre?

Amikor stresszes helyzetben vagyunk, testünk válaszként felszabadítja a stresszhormonokat, például az adrenalin és kortizol nevű hormonokat. Ez a hormonális reakció hosszú távon károsíthatja a szívünket és érrendszerünket. A folyamatos stressz növelheti a vérnyomást és a szívverés gyorsaságát, amely fokozott terhelést jelent a szívünk számára. Ez pedig hozzájárulhat a magas vérnyomás, a szívinfarktus és más szívbetegségek kialakulását.

Emellett a stressz hatására a vérerek összehúzódnak, csökkentve a véráramlást és az oxigénellátást a szívhez és más fontos szervekhez. Ez pedig hozzájárulhat a szív- és érrendszeri problémák kialakulásához, például az anginához és a szívelégtelenséghez.

Ne essen kétségbe, mert van megoldás a stressz okozta szívproblémák kezelésére és megelőzésére! Klinikánkon szakértő orvosok és szívgyógyászok segítenek megelőzni a tartós károsodást és visszanyerni a szív- és érrendszeri egészségét.

A Kardiokontroll elkötelezett az egészsége és a jólléte ránt. Kiváló szakembereink modern diagnosztikai módszerekkel dolgoznak, hogy felmérjék az állapotát és személyre szabott kezelést nyújtsanak Önnek. Legyen szó stresszkezelő technikákról, életmódváltásról vagy gyógyszeres terápiáról, a Kardiokontroll Klinikán minden eszköz a rendelkezésünkre áll.

Ne halogassa tovább, kérjen konzultációs időpontot weboldalunkon keresztül! Vegye kezébe az irányítást, és tegyen az egészségéért még ma!

https://foglaljorvost.hu/kardio-kontroll-prevencios-kozpon/ ezen a felületen könnyedén foglalhat konzultációs időpontot - bármikor!